مربای هویج




مربای هویج


هویج رنده شده: ۱ کیلو
شکر:   ۸۰۰ گرم
اب سرد:  ۸ لیوان
گلاب:    نصف لیوان
زعفران دم کرده:   نصف لیوان
هل:  چند عدد
مغز پسته وبادام خرد شده:   از هر کدام۱قاشق
اب لیمو:   اب نصف یک لیمو متوسط

۱.
آب سرد و هویج را   ۴۵ دقیقه  روی حرارت متوسط می گذاریم.
نکته: حتما در حین پخت، کف هایی که روی آب جمع می شوند را باید بگیریم و دور بریزیم تا مربای خوشرنگی داشته باشیم.
۲.
 نیم ساعت که از زمان پخت هویج ها گذشت؛ شکر را اضافه می کنیم. و می گذاریم چند جوش بخورد.
۳.
گلاب، زعفران دم کرده، بادام، پسته و هل  را هم به هویج و شکر اضافه می کنیم. و با شعله ملایم می گذاریم چند ساعت روی حرارت باشد تا مربا قوام بیاید.
۴.
 آب لیمو را هم برای جلوگیری از کپک زدن به مربای در حال پخت اضافه می کنیم.

چند نکته لازم
۱. بادام و پسته را از قبل می خیسانیم.
۲. اگر مربا بعد از مدتی شکرک زد می توانید دوباره داغ کنید و اب اضافه کرده تا رقیق تر شود.
۳. مقدار شکر را نباید کم کرد چون احتمال کپک زدن بیشتر می شود.

آب، هویج ، و شکر در حال پخت

مربا هویج
نوووووش جوووووون  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر