قورمه سبزی یا خورشت سبزی



قورمه سبزی
مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت: ۳۰۰ گرم
سبزی قورمه، خرد شده و پخته: ۱ لیوان
لوبیا چیتی پخته: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
لیمو عمانی: ۱ عدد
رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
نمک، و فلفل: به میزان لازم

این غذا نیاز به حوصله و زمان داره تا خوشمزه تر بشه.




۱. گوشت را به همراه پیاز خرد شده، فلفل، و زردچوبه  در قابلمه با حرارت ملایم کمی سرخ می کنیم. رب گوجه را هم به گوشت اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.









۲. ۴ تا ۵ لیوان آب روی گوشت می ریزیم.  حرارت را زیاد می کنیم.







۳. سبزی قورمه را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا زمانی که آب روغن سبز رنگ شود.
 بعد از جوش آمدن آب گوشت، سبزی سرخ شده را به گوشت  اضافه می کنیم. و سپس روی حرارت  کم، می گذاریم.








۴. بعد از ۱ ساعت که از زمان پخت گوشت وسبزی گذشت؛ نمک،  لوبیا، و لیمو عمانی را به خورشت در حال پخت اضافه می کنیم.
 و تا زمانی که آب خورشت کم شود، و خورشت خوب جا بیفتد آن را روی حرارت ملایم می گذاریم ؛ ۱ تا ۱ ساعت و نیم طول می کشد.
 نکته: لیمو عمانی، بهتر است که یک سوراخ کوچک داشته باشد؛  برای اینکه خورشت زیاد ترش نشود.




۱ نظر: