کرم بروله

کرم بروله
مواد لازم برای ۲ نفر

شیر: یک و نیم لیوان 
خامه: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: نصف قاشق چای خوری
۱.
شیر، خامه، و ۲ قاشق غذا خوری  شکر را مخلوط کرده و ۲ دقیقه روی حرارت  می جوشانیم. سریع از روی حرارت بر می داریم کنار می گذاریم تا ولرم شود.
۲.
تخم مرغ و وانیل  را به مخلوط شیر خامه و شکر اضافه می کنیم. وبا همزن دستی یا چنگال خوب هم می زنیم.
۳.
مواد را داخل کاسه های کوچک پیرکس  یا  لعابی  می ریزیم. کاسه ها بهتر است  دهن گشاد و بلندی کمی داشته  باشند. تا در فر بهتر پخته شود.
۴.
فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه می گذاریم. کاسه ها را به روش بن ماری درون فر می گذاریم وبه مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می پزیم.
روش بن ماری: در یک ظرف پهن مثل ماهیتابه، ولی  بدون دسته، کمی آب ریخته و کاسه های محتوی مواد را درون ماهیتابه می گذاریم، ودرون فر می گذاریم.
۵.
بقیه شکر را در یک ظرف ریخته روی حرارت می گذاریم. تا حل شود. وتا حدی که رنگ شکر حل شده؛ طلایی شود روی حرارت می گذاریم. وسپس از روی حرارت برداشته با قاشق از شکر طلایی شده روی کرم بروله آماده می ریزیم. (کاراملیریزه کردن)


کرم بروله آماده
حرارت: ۱۶۰ درجه،  به مدت: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

روی کرم بروله را با شکر کاراملیریزه شده،  تمشک  و یا توت فرنگی تز یین می کنیم



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر