خمیر پیتزا




خمیر پیتزا
مواد لازم

آرد: ۲۰۰ گرم
خمیر مایه:  ۱۰ گرم
آب گرم: نصف استکان
شکر:  کمتر از نصف قاشق چای خوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری 




 ۱.ابتدا در ظرف تقریبا بزرگی آرد را میریزیم.  وسط آرد را چال می کنیم، خمیر مایه، نصف قاشق چای خوری شکر، و آب گرم را وسط آرد می ریزیم. بدون اینکه مایع در وسط آرد پخش شود. کمی با قاشق پلاستیکی ویا چوبی هم می زنیم، تااینکه مواد در مایع حل شوند.







 ۲. کمی آرد روی مایع وسط آرد می پاشیم. روی ظرف را با دستمال کاغذی بزرگ ویا یک پارچه تمیز آشپز خانه پوشانده وبه مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم می گذاریم، تا خمیر مایه کمی ور بیاید.

۳. بعد از۱۵دقیقه مایه خمیر به طور واضح،  وسط خمیر ور می آید.







۴. روغن زیتون و نمک را اضافه کرده، و خمیر را ورز می دهیم. تا خمیر یک دستی بدست آید. خمیر را با پارچه تمیز آشپز خانه پوشانده وبه مدت ۴۵ دقیقه در جای گرم گذاشته تا خمیر دو برابر شود یا ور بیاید.





۵. خمیر بعد از ۴۵ دقیقه استراحت در جای گرم، کاملا  ور آمده است.










۶. سپس خمیر را با وردنه پهن کرده، مواد پیتزا را روی آن می ریزیم و در فر قرار می دهیم. 





هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر