لازانیا ساده و سریع







لازانیا ساده و سریع
یه روش سریع برای پخت لازانیا

 مواد لازم برای  ۲ تا ۳ نفر

لازانیا: ۹ ورق
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ شده :۲۰۰ گرم
قارچ:  ۱۵ عدد
رب گوجه:  ۲ قاشق غذاخوری
گوجه :۱ عدد متوسط
پیاز: ۱عدد متوسط
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
نمک وفلفل: به مقدار دلخواه

البته لازانیا غذای که می شود با مواد وسبزیجات دیگر هم تهیه شود.

۱.
گوشت چرخ شده رابا پیاز خرد شده، نمک، فلفل، آویشن و رب گوجه سرخ می کنیم.

۲.
وقتی گوشت خوب پخته شد، قارچ های ورقه شده را اضافه می کنیم. فراموش نشه که قارچها سریع آب می اندازند و از فرم می افتند.  پس نباید زیاد پخته شوند. فقط در حدی که با مواد مخلوط شوند.  و در آخر نصف لیوان آب روی مواد ریخته وبعد از کمی حرارت مواد را از روی حرارت بر می داریم تا اینکه آب آن بخار نشود. (چون قرار نیست ورقه های لازانیا را آبپز کنیم بلکه با آب مواد، خودش حین پخت نرم می شه.)

۳.
 ورقه های لازانیا را بدون اینکه از قبل آبپز کنیم یعنی کاملا خشک در کف ظرف پیرکس یا هر ظرف فر دیگه ای می چینیم. مخلوط گوشت، گوجه خرد شده، و پنیر پیتزا را روی ورقه ها می ریزیم.  باز یک ردیف ورقه لازانیای خشک روی آنها می گذاریم. باز مواد را به ترتیب اضافه می کنیم طی ۳ مرحله کار را انجام می دهیم. در آخر کمی ورقه ها ومواد را روی هم فشار می دهیم.

۴.
لازانیا را در فری که از قبل گرم شده،  در طبقه وسط،  با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم.   


تفت دادن گوشت
اضافه کردن رب گوجه











نوووووش جوووووون



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر