خورشت مرغ با رب انار




خورشت مرغ با رب انار



مرغ کامل: ۱ عدد
رب انار: نصف لیوان
پیازخرد شده: ۱ عدد
شکر: به مقداری که خورشت  مزه ملس بگیرد 
نمک، فلفل، و زردچوبه: به میزان لازم
گردو خیس خورده: یک لیوان







۱.پیاز خرد شده و ادویه جات را در قابلمه تقریبا بزرگی کمی تفت می دهیم.مرغ درسته را به همراه پیاز و ادویه جات  با حرارت ملایم کمی سرخ می کنیم.







۲. رب انار را به مرغ و پیاز اضافه می کنیم.











۳.قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم. و روی حرارت متوسط به مدت ۱ تا ۱ساعت و نیم می پزیم. در حین پخت با شکر،  رب انار و نمک، مزه ملس خورشت را تنظیم می کنیم. 






۴.برای از بین بردن  بوی  بد مرغ می تونید چند تا برگ بو در حین پخت توی خورشت بیاندازید. اما قبل از سرو آنهادور بریزید.







نووووش جوووووون

۵.قبل از سرو گردوهای خیس خورده را در روغن تفت می دهیم.  و روی خورشت  می ریزیم.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر