کیک تمشک با دستورآلمانی


مواد لازم برای پخت کیک:
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۹۰ گرم
آرد: ۷۰ گرم
پودر کاکائو: ۳۰ گرم
مواد لازم برای مواد بین دو لایه کیک:
ژلاتین: ۳ ورق و یا ۲ ق چ پودر ژلاتین
تمشک و یا توت فرنگی: ۴۰۰ گرم
کوارک(speisequark): گرم ۲۵۰
ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰گرم
وانیل: نصف ق چ
شیر: ۲۵۰ گرم


۱.قبل از هر کاری به اندازه کف ظرف، کاغذ شیرینی پزی 
برش بدهید و در کف ظرف کمربندی بگذارید. 
از فرم کمربندی استفاده شود.
فر را هم روی دمای ۱۸۰ درجه یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گذاشته تا گرم شود.



۲. تخم مرغ و شکر را با هم زن می زنیم تا پف کند و رنگ  آن مطابق شکل روشن شود.
۳. آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و به مخلوط زده شده شکر و تخم مرغ می افزاییم.بهتر است آرد و کاکائو را الک کنیم.
 مخلوط آماده شده را درون ظرف   می ریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم.
 مرحله درست کردن کرم وسط کیک

۴. کوارک، ماسکارپونه، شکر و وانیل را با هم زن زده تا یکدست شود.
  





۵. پودر ژلاتین را درشیر ریخته و تا جوش آمدن شیر و حل شدن آن، مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و البته هم نسوزد. سپس از صافی رد می کنیم.










۶. و بعد از ۱ دقیقه به مخلوط کوارک و ماسکارپونه می افزاییم. بهتر است که ژلاتین  گرم باشد.




۷.تمشک ها را به خامه زده شده اضافه می کنیم.وسپس آن را در مخلوط کوارک و ژلاتین ریخته و آرام مخلوط می کنیم.  







۸. کیک آماده و سرد شده را از وسط برش می دهیم.لایه زیر کیک را دوباره درون فرم کمربندی گذاشته و مخلوط آماده را در وسط آن ریخته و پهن می کنیم و لایه دیگر کیک را هم روی مخلوط می گذاریم. و به مدت ۳ ساعت یا بیشتر درون یخچال می گذاریم.البته من این کیک را از روز قبل درست می کنم.



نکات:
۱. کوارک یه محصول لبنی آلمانی ست که مزه شبیه ماست کیسه ای بی نمک رو می ده.متونیدبجاش از ماست کیسه ای بی نمک استفاده کنید. راستش من خودم هنوز امتحان نکردم.
۲. ماسکارپونه هم که مثل خامه های سفت ایران .















هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر