رولت مرغ



رولت مرغ





مواد لازم داخل رولت
مرغ: ۲ تیکه بزرگ
پنیر خامه ای: نصف ق غ
سس مایونز : ۲ ق غ سر خالی
سس کچاب: نصف ق غ
جعفری، شیوید: هر کدام نصف ق غ
خیار شور رنده شده: ۲ عدد

مواد برای نان رولت:

تخم مرغ : ۲ عدد
آرد: ۳/۴ لیوان
نمک : مقداری
بکینک پودر: نصف ق  چای خوری
آب گرم: ۲ ق غ


مرحله اول : طرز تهیه نان رولت


۱. سفیده ها و زرده ها را جدا می کنیم و هر کدام را جداگانه با هم زن می زنیم.سفیده ها را تا حدی می زنیم تا کاملأ پف کند و سفت شود.



۲.بکینک پودر و نمک را در آرد می ریزیم. و سپس  به زرده اضافه می کنیم.  آب گرم را هم افزوده و با هم مخلوط می کنیم. 





۳.سفیده ها را به مخلوط زرده و آرد می افزاییم و آرام مخلوط می کنیم.و سپس  این مخلوط را روی کاغذ شیرینی پزی پهن کرده و در فر که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم.



۴.  بعد از پخته شدن خمیر، در حالی که هنوز داغ است آن را رول می کنیم. تا فرم بگیرد.






 ۵.مرغ را که از قبل با ادویه جات و نمک خوب پختیم، ریز ریز می کنیم.و همه مواد را با آن مخلوط می کنیم.





۶. رول نان را باز کرده و بر عکس می کنیم. و سپس مخلوط مرغ را روی آن پهن می کنیم. ژامبون ها را هم روی مخلوط مرغ می چینیم. و سپس  رول می کنیم.
 بهتر است که: بعد از رول کردن رولت، کاغذ شیرینی پزی  را دور آن بپیچیم ومدتی درون یخچال بگذاریم تا رول خودش را بهتر بگیرد.





۷. روی رولت را با مایونز، ماست و پونه تزیین می کنیم. و برش داده و درون کاغذ مافین سرو می کنیم.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر