تارت آلو با خامه



تارت آلو با خامه 
مواد لازم 
خمیر هزار لا
آلو: ۲ عدد
بادام آسیاب شده: ۱ ق غ
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
کره آب شده: یک ق غ
پودر شکر: نصف ق غ
پنیر ماسکارپونه: ۱۰۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف ق چ



۱. کره و پودر بادام و را با هم مخلوط می کنیم. سفیده و وانیل را با یک چنگال  کمی زده تا کف کند و سپس با کره و بادام مخلوط می کنیم.

۲. خمیر را باز کرده و با یک قالب گرد از خمیر فرم های گرد در می آوریم.

۳. ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط بادام و سفیده روی خمیر می ریزیم. به طوری که ۲ تا ۳ سانتی متر دور خمیر، از مخلوط ریخته نشود.
۴. آلو را ورقه کرده و روی مخلوط بادام و سفیده وسط خمیر می چینیم.

. میوه های دیگری مثل هلو، زردآلو، گیلاس را هم می توان به جای آلو بکار برد. 




۵. و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم.








۶. خامه را ۲۰ دقیقه در فریزر گذاشته تا کاملأ سرد باشد. و سپس  وانیل  و کمی شکر در خامه ریخته  و  با همزن زده تا سفت شود.بعد از سفت شدن خامه،  پنیر را به خامه اضافه و خیلی کوتاه باهم میزنیم.

 روی تارت پودر شکر پاشیده  و کرم خامه و پنیر را روی تارت می ریزیم.  




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر