ترشی چند روزه

ترشی چند روزه

مواد لازم برای ۲ کیلو ترشی


کلم گل:نصف یک سر

هویج: ۵ عدد متوسط
بادمجان: ۲ عدد
سیر: یک بوته
گوجه رنده شده و پخته: ۳ عدد متوسط
سرکه: ۱ لیوان
ادویه ترشی که حاوی گلپر، فلفل سیاه آسیاب نشده، و میخک: یک ق غ
نمک و فلفل سیاه: هر کدام ۱ ق غ
 نعناع خشک، ترخون: هر کدام یک قاشق غذاخوری
جعفری و پودر کرفس هم اگر داشتید می تونید به اندازه یک قاشق در ترشی بریزید
. خشک یا تازه می تونید این سبزیجات رو استفاده کنید.



۱.کلم، هویج، و بادمجان را خرد کرده وبا ۲ لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک روی حرارت می گذاریم .وقتی به جوش آمد از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود.




۲. سبزیجات را می توانید به صورت خشک یا تازه استفاده کنید.و دیگر اینکه هر کدام از سبزیجات که در دسترس بود را می توانید استفاده کنید.

۳.گوجه را روی حرارت می گذاریم. بعد از اینکه کمی جوش خورد از روی حرارت بر می داریم.








۴.  کلم، بادمجان، هویج پخته و سرد شده را به همراه سیر پوست گرفته و همه سبزیجات و ادویجات ذکر شده در یک ظرف در دار می ریزیم. و سپس گوجه پخته را به صورت داغ، روی موادی که در ظرف ریختیم، می ریزیم.


۵. یک لیوان سرکه سفید را روی مواد می ریزیم. و در ظرف را محکم می بندیم.و کمی تکان می دهیم تا کمی مواد در ظرف با هم مخلوط شوند. سپس به مدت ۵ تا ۶ روز در گوشه ای از آشپزخانه میگذاریم تا ترشی آماده شود.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر