شیرینی گردویی دارچینی
مواد لازم
خمیر هزارلا
شکر قهوه ای: ۳ قاشق غذاخوری
شکر سفید: ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
تخم مرغ: ۱ عدد متوسط
دارچین: نصف قاشق غذاخوری
شهد: نصف لیوان
۱.سفیده تخم مرغ را جداکرده با چنگال می زنیم تا کمی کف کند و سپس گردو، شکرقهوه ای، شکر سفید، و دارچین را در سفیده می ریزیم، و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
۲. ورقه خمیر هزارلا را روی یک سطح صاف آرد پاشی شده، پهن می کنیم. تا حدی که ضخامت خمیر هزارلا ۱ تا ۲ میلی متر شود.
نکته: اگر ضخامت خمیر زیاد باشد موقع پخت، زیاد پف کرده، و شیرینی ها از فرم می افتند.
۳.مخلوط سفیده و گردو را وسط خمیر می ریزیم. و دو طرف خمیر را روی مواد تا میزنیم.
۴.و باز هم دو طرف تا زده خمیر را روی هم می گذاریم.
زرده تخم مرغ را با دو قاشق آب و یا شیر رقیق می کنیم. و با برس روی خمیر تا شده می زنیم.
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و با همین دما به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه در طبقه رسط فر می پزیم. تا حدی که روی شیرینی ها طلایی شوند. و شهد را در آخر با برس روی شیرینی ها می مالیم.
طرز تهیه شهد: نصف لیوان شکر و ۲قاشق غذاخوری گلاب و نصف لیوان آب را روی حرات ملایم می گذاریم. وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته تا سرد شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر