شیرینی گردویی دارچینی




شیرینی گردویی دارچینی

 مواد لازم
خمیر هزارلا
گردو  و یا بادام آسیاب شده:   نصف لیوان
شکر قهوه ای:  ۳ قاشق غذاخوری
شکر سفید:   ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
تخم مرغ:   ۱ عدد متوسط
دارچین:   نصف  قاشق غذاخوری
شهد:  نصف لیوان






۱.سفیده تخم مرغ را جداکرده با چنگال می زنیم تا کمی کف کند و سپس گردو، شکرقهوه ای، شکر سفید، و دارچین  را در سفیده می ریزیم، و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.





۲.  ورقه خمیر هزارلا را روی یک سطح صاف آرد پاشی شده، پهن می کنیم. تا حدی که ضخامت خمیر هزارلا  ۱ تا ۲ میلی متر شود.
نکته: اگر ضخامت خمیر زیاد باشد موقع پخت، زیاد پف کرده، و شیرینی ها از فرم می افتند.






۳.مخلوط سفیده و گردو  را وسط خمیر می ریزیم. و دو طرف خمیر را روی مواد تا میزنیم.









۴.و باز هم  دو  طرف تا زده  خمیر را روی هم می گذاریم.
زرده تخم مرغ را با دو قاشق آب و یا شیر رقیق می کنیم.  و با برس روی خمیر تا شده  می زنیم. 






 ۵. با چاقو برش های کوچکی از خمیر در آورده و توی سینی فر می چینیم.
 فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و با همین دما به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه در طبقه رسط فر می پزیم. تا حدی که روی شیرینی ها طلایی شوند. و شهد را در آخر با برس روی  شیرینی ها می مالیم.

طرز تهیه شهد: نصف لیوان شکر و ۲قاشق غذاخوری گلاب و نصف لیوان آب را روی حرات ملایم می گذاریم. وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته تا سرد شود. 




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر