رولت اسفناج




رولت اسفناج
این غذا می تونه یک صبحانه خوب باشه. 


مواد لازم برای رولت
اسفناج: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد متوسط
آرد: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
کره: ۳۰ گرم 
نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد برای وسط رولت
گوشت مرغ: ۲۵۰ گرم
ژامبون مرغ:۴ ورق
پنیر خامه ای: ۳ ق غ
جعفری: ۱و نیم ق غ
گردو خرد شده: ۲ ق غ
سرکه: ۳ ق غ
آویشن نمک و فلفل برای پخت مرغ: به میزان لازم 
بهتره که این غذا رو از شب قبل درست کنید و توی یخچال بزارید چون به نظرم مزه  این غذا خوشمزه تر می شه.



۱. قبل از هر کاری مرغ را به همراه ۲ قاشق سرکه، یک قاشق مربا خوری آویشن، فلفل سیاه، نمک ویک تا دو لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا کاملأ پخته شود و آب آن بخار شود.





۲.کره و آرد را روی حرارت کمی تفت می دهیم. 




۳.اسفناج ریز خرد شده را به آرد و کره اضافه می کنیم باز کمی تفت می دهیم. 
۴. بعد از تفت خوردن اسفناج ، اجازه می دهیم  کمی خنک شود . نیاز نیست خیلی سرد شود. پس زرده ها را اضافه کرده وبا اسفناج ها مخلوط می کنیم

۵.  سفیده تخم مرغ را زده تا کاملأ پف کند و سفت شود، و سپس به مخلوط زرده و اسفناج  کاملأ سرد شده، اضافه کرده ومخلوط می کنیم. 

۶. فر را قبل روی دمای ۲۰۰ درجه می گذاریم تا گرمشود.کف کاغذ مخصوص آشپزی را با کره چرب می کنیم و مخلوط اسفناج راروی آن پهن می کنیم. و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همان دمای ۲۰۰درجه می گذاریم درون فر.

۷. بعد از پخت؛ ورق رولت آماده، به کاغذ چسبیده شده، پس اجازه می دهیم تا کاملأ سرد شود و سپس به آرامی از کاغذ جدا می کنیم.







۸. مرغ پخته را ریز ریز می کنیم. جعفری، پنیر خامه ای و گردو را به مرغ اضافه و مخلوط می کنیم . 










۹. رولت را به آرامی ازکاغذ جدا می کنیم تا مو قع رول کردن به مشکل بر نخوریم.  و سپس ورقه های ژامبون را روی آن می چینیم و روی  ژامبون ها مخلوط مرغ را پهن می کنیم. و رول می کنیم.
   





۱۰رولت رو نیم ساعتی درون یخچال می گذاریم وسپس برش می دهیم.




۱۱.هر برش را درون قالب های کاغذی کوچک گذاشته و با مایونز و  سس کچاب تزیین می کنیم و دوباره درون یخچال می گذاریم 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر